Til toppen


Hvorfor velge Validus Engros?

Høy kunnskap og lang erfaring som hyllevare

Vårt største konkurransefortrinn og vår viktigste ressurs er medarbeiderne våre. De har alle lang erfaring i bransjen og strekker seg alltid langt for å innfri kundenes forventninger til oss.

I vår nye digitale verden opplever vi samtidig at menneskelig kontakt blir stadig viktigere. Vi ønsker at våre kunder skal se på oss som en engasjert, trygg og pålitelig samarbeidspartner. Høy tillit bygger på at vi og våre kunder kjenner hverandre svært godt. Selv om mye av kommunikasjonen skjer digitalt, vil det alltid være mulig å ta en telefon til oss. Denne personlige touchen i kundeforholdet mener vi er avgjørende for å lykkes. 

Dedikerte medarbeidere med stor yrkesstolthet

For å skape de gode kundeopplevelsene er vi avhengige av ansatte som trives. Derfor har vi alltid hatt fokus på å bygge en robust bedriftskultur med dedikerte og lojale medarbeidere som skal ha det bra på jobben. For våre kunder betyr dette solid kjennskap, høy kunnskap og mange års erfaring i alle ledd.

Vi jobber hele tiden med å bygge kompetanse, finne løsninger som gjør oss mer effektive, og vi tar stadig i bruk ny teknologi for å innfri morgendagens krav. 

Vi spør oss alltid: «Hva vil kundene ha?» og «Hvordan kan vi gjøre dette på best mulig måte for hver enkelt kunde?» Samhandling er viktig, og vi strekker oss langt for å tilrettelegge for skreddersydde løsninger for kundene. Vi lever av at kundene våre er fornøyde!

Våre erfarne og dyktige medarbeidere er nøkkelen til vår suksess
Ole Eivind Svendby
En bedrift som ser fremover

Daglig leder i Validus Engros AS, Ole Eivind Svendby, har klare tanker for veien videre for Validus Engros.

Vi bryr oss om lokalsamfunnet

Validus Engros har alltid hatt – og vil alltid ha – fokus på å kunne bidra der hjelpen virkelig trengs. Derfor er vi stolt supporter av Rett Fram Oppl ...